Nip bønnerne og kog dem lige knap møre i letsaltet vand, min. 5-7 min. Overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Befri melonen for kerner og skal og skær kødet i tynde skiver eller både. Skyl salaten, slyng den tør og bred den ud på et fladt fad. Fordel bønner og melon ovenpå og læg fetaen på i små klumper. Ryst olie, citronsaft og honning godt sammen med lidt salt og groftkværnet peber og smag til. Dryp dressingen over salaten og server straks - som forret med lidt lufttørret skinke til eller som tilbehør til bagt laks, lammekølle eller en kalvesteg.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kundekommentarer ()