0
Mizuna med ærter, ost og ristede pinjekerner

Mizuna med ærter, ost og ristede pinjekerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sennep, Sulfitter, Mælk

Fremgangsmåde

Skyl salat, spirer og skud i 2 hold kold vand - og tør det hele i en salatslynge.

Bælg ærterne og kom ærterne i en skål. Halvér tomaterne og krydr med lidt salt og peber samt evt. lidt sukker og lad dem trække en times tid på køl.

Rør en dressing af sennep, balsamico og olie og smag til med salt og peber. Tag en pande og varm den op og rist nu pinjekernerne på den tørre pande, til de bliver gyldne. Kom dem over på en tallerken og drys med lidt fint salt.

Skær osten i små tern.

Kom salat, spirer og skud i en skål sammen med tomater og ærter. Vend dressingen i og pynt med ostetern og ristede pinjekerner.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?