0

Mizunasalat med frisk ananas, rejer og cherrytomater med sød chili-karrydressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl salaten og slyng den tør. Befri ananasen for skræl og stok og skær kødet i små tern. Halver cherrytomaterne og snit løget i tynde både. Skyl salaten og striml det fint. Bred salaten ud på et fladt fad og fordel ananas, tomater, rejer og rødløg flot ovenpå. Pres hvidløget, rør det med cremefraiche, mayonnaise, chilisauce og karry og smag til med citronsaft, salt og peber. Server salaten som frokost- eller forret med dressingen og godt groft brød til.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?