0

Mizunasalat med gulerødder, blodappelsin, druer, feta, pistacienødder og honning-citrondressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl salaten og slyng den tør. Skræl gulerødderne og lav lange tynde bånd med en skarp kartoffelskræller. Skær skallen af appelsinerne med en skarp kniv og befri kødet ved at skære ind langs lamellerne. Halver avokadoen, fjern sten og skal og skær kødet i skiver. Halver druerne. Pil skallerne af pistacienødderne og hak dem groft. Vend mizuna og gulerodsbånd sammen, bred dem ud på et fladt fad og anret appelsinfileter (se video ovenover) og avokadoskiver ovenpå salaten. Pisk citronsaft, honning, olie, salt og peber sammen og smag til - den skal være syrligsød. Dryp dressingen over salaten og drys med smuldret feta, halverede druer og hakkede pistacienødder. Server straks salaten til stegt fisk, en krydret tagine eller kylling.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?