Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær butternutsquash i mundrette tern, og overfør dem til en stor skål. Riv chilien (pas på med mængden - den er stærk!) og hvidløget ned i skålen. Tilsæt soya og sesamolie, og rør det godt rundt.
Spred blandingen ud på bagepladen, og bag i ca. 20 min., indtil det har fået godt med farve, og squashen er blevet mør.
Dæk en ny bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Varm en pande op ved høj varme.
Skær kødet i ca. 3 cm. tykke medaljoner.
Steg kødet på skæresiden i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side.
Krydr godt med salt og peber.
Servér kødet med kartofler og butternut.
Kommentarer og forslag til opskriften