0
Stegt filet a la mørbrad med butternut squash i chili/sesamdressing

Stegt filet a la mørbrad med butternut squash i chili/sesamdressing

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
butternut squashristet sesamolierød chilihvidløgtamari/soya
1 min.
Bag græskaren

Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær butternutsquash i mundrette tern, og overfør dem til en stor skål. Riv chilien (pas på med mængden - den er stærk!) og hvidløget ned i skålen. Tilsæt soya og sesamolie, og rør det godt rundt. 

Spred blandingen ud på bagepladen, og bag i ca. 20 min., indtil det har fået godt med farve, og squashen er blevet mør.

bagekartofler
10 min.
Bag kartoflerne

Dæk en ny bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

Filet á la mørbrad
20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme.

Skær kødet i ca. 3 cm. tykke medaljoner.

Steg kødet på skæresiden i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side.

Krydr godt med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér kødet med kartofler og butternut.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
535 kcal
Fedt:
28,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
0,9 g
Kulhydrat:
46,1 g
heraf sukkerarter:
5,3 g
Kostfibre:
6,5 g
Protein:
21,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?