Skyl perlebyggen under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede perlebyg i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 15 min. under låg ved middel varme. Sluk for varmen, og lad hvile under låg i 5 min
Varm en pande op ved høj varme.
Skær peberfrugt og squash i mundrette stykker, og steg begge dele i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil det får godt med farve og bliver gennemstegt.
Krydres med revet hvidløg, salt og peber.
Pil bladene fra mynten, og hak dem groft sammen med tomaterne.
Hæld yoghurten i en skål, og krydr den med salt.
Varm en pande op ved høj varme.
Skær kødet i mundrette stykker, og steg det i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve og er gennemvarmt.
Overfør kødet til en stor skål sammen med resten af ingredienserne, undtagen yoghurten. Vend det godt sammen, og smag til med salt og peber.
Servér salaten med den saltede yoghurt.
Kundekommentarer ()