Forvarm ovnen til 200 grader.
Skræl eller skrub jordskokkerne grundigt under vand, og overfør dem hele til en bageplade dækket med bagepapir. Krydr med salt, og bag dem i ca. 25 min., til de er møre, og har fået godt med farve.
Vendes efterfølgende med citronsaft.
Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint.
Pil kødet i mindre stykker. Gem væden fra posen.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på en side. Skru ned for varmen, og kom løg og hvidløg på panden. Steg under omrøring, indtil løgene bliver gyldne. Tilsæt 1 tsk. mel pr. person, og rør det godt rundt i 1 min. Hæld creme frisk og væden fra kødet på panden, og lad det simre, indtil det bliver tykt. Smages til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Fordel pastaen i skåle sammen med oksekød, sovs og de bagte jordskokker.
Kommentarer og forslag til opskriften