0
Mør okse i ravioli med flødesovs og bagte jordskokker

Mør okse i ravioli med flødesovs og bagte jordskokker

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
jordskokker
1 min.
Jordskokkerne

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skræl eller skrub jordskokkerne grundigt under vand, og overfør dem hele til en bageplade dækket med bagepapir. Krydr med salt, og bag dem i ca. 25 min., til de er møre, og har fået godt med farve. 

Vendes efterfølgende med citronsaft.

løghvidløgsous vide oksekødcreme frisk 9%hvedemel
10 min.
Sovsen

Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint.

Pil kødet i mindre stykker. Gem væden fra posen.

Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på en side. Skru ned for varmen, og kom løg og hvidløg på panden. Steg under omrøring, indtil løgene bliver gyldne. Tilsæt 1 tsk. mel pr. person, og rør det godt rundt i 1 min. Hæld creme frisk og væden fra kødet på panden, og lad det simre, indtil det bliver tykt. Smages til med salt og peber.

ravioli med spinat og ricotta
20 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

25 min.
Anretning

Fordel pastaen i skåle sammen med oksekød, sovs og de bagte jordskokker.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
584 kcal
Fedt:
30,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
10 g
Kulhydrat:
42,8 g
heraf sukkerarter:
11,2 g
Kostfibre:
4,8 g
Protein:
32,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?