Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Halvér squashen på langs, rids den lidt ned i kødet med en kniv, og gnid den med olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.
Bag squashen i ovnen i 20-25 min., til den er mør og har taget farve.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skær kødet ud i tern på ca. 2x2 cm. Kom dem op i et ildfast fad, og sæt fadet ind nederst i ovnen. Lun kødet i ca. 10 min.
Halvér tomaterne, og snit hvidløgene super fint. Vend tomater, hvidløgsskiver og krydderiblanding sammen i en skål. Tilsæt et par dråber olivenolie og lidt salt. Vend godt rundt, kom blandingen hen over squashen og bag i yderligere ca. 10 min.
Kom creme fraichen op i en kasserolle. og giv den et opkog. Smag til med sennep, lidt salt og friskkværnet sort peber. Tag kødet ud af ovnen. og vend det sammen med saucen.
Anret risene i en dyb tallerken, og kom kød og sauce ovenpå. Anret squashen ved siden af med tomaterne ovenpå.
Velbekomme!
Herbes de Provence er en klassisk blanding af krydderurter der anvendes på tværs af lande ved Middelhavet. Det er ofte brugt i supper, gryderetter eller til fiskeretter, såsom bouillabaisse. Herbes de Provence opstod i Provence-regionen i Frankrig, men dens mangfoldige smag har gjort den til en byggesten i mange køkkener.
Kundekommentarer ()