0
Mør okse i sriracha med nudler, squash og fiskesauce

Mør okse i sriracha med nudler, squash og fiskesauce

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerodsquash
Skær grøntsagerne

Snit gulerødder og squash i tynde stave, og overfør dem til en stor skål.

skalotteløghvidløgnam pla (fiskesauce)citron
10 min.
Rør dressingen

Riv hvidløget ned i en skål, og tilsæt revet citronskal, citronsaften, fiskesauce og finthakkede løg. Tilsæt følgende pr. person: 1/2 spsk. eddike, 1/2 spsk. vand og 1/2 spsk. sukker.

Rør godt rundt, og gem dressingen til senere.

nudler, boghvede
15 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken. Sigt vandet fra, og skyl dem hurtigt i koldt vand.

sous vide oksekødsriracha sauce
20 min.
Steg kødet

Skær kødet i tern, og vend det i srirachasovsen (pas på med mængden - den er stærk).

Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min., indtil kødet er gennemvarmt.

25 min.
Rør salaten

Overfør kødet til skålen med grøntsager, og tilsæt dressingen. Vend det hele godt sammen, og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle, og anret salaten henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
527 kcal
Fedt:
19,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,6 g
Kulhydrat:
35,5 g
heraf sukkerarter:
19,5 g
Kostfibre:
5,6 g
Protein:
28,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?