Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Snit gulerødder og squash i tynde stave, og overfør dem til en stor skål.
Riv hvidløget ned i en skål, og tilsæt revet citronskal, citronsaften, fiskesauce og finthakkede løg. Tilsæt følgende pr. person: 1/2 spsk. eddike, 1/2 spsk. vand og 1/2 spsk. sukker.
Rør godt rundt, og gem dressingen til senere.
Kog nudlerne som angivet på pakken. Sigt vandet fra, og skyl dem hurtigt i koldt vand.
Skær kødet i tern, og vend det i srirachasovsen (pas på med mængden - den er stærk).
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min., indtil kødet er gennemvarmt.
Overfør kødet til skålen med grøntsager, og tilsæt dressingen. Vend det hele godt sammen, og smag til med salt og peber.
Fordel nudlerne i skåle, og anret salaten henover.
Kundekommentarer ()