Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom linserne op i en kasserolle, dæk rigeligt med vand og tilsæt lidt salt. Kog ca. 15 min. til de er møre.
Skær radiserne i kvarte. Skær æblet i små tern. Hak dilden fint - både stilke og blade. Skær løget i super tynde ringe.
Pisk en vinaigrette af lige dele olivenolie og lys eddike. Krydr med salt og groftkværnet sort peber. Du skal bruge ca. 1 spsk. færdig vinaigrette pr. kuvert.
Bland radiser, æbler og dild med vinaigretten lige inden servering.
Pluk eller skær blomkålen ud i buketter. Varm en pande godt op ved mellem varme og tilsæt en god klat smør. Lad den bruse op og steg så buketterne på panden ca. 4-5 min. til de har taget farve og er møre med bid. Krydr med lidt salt.
Rengør panden fra før med et stykke køkkenrulle og sæt den over varmen igen. Skær kødet i mundrette stykker og steg dem ca. 3-4 min. til de er sprøde i kanterne og gennemvarme.
Dræn linserne for vand og vend dem sammen med blomkålen. Anret kødet ovenpå og til slut salaten.
Kundekommentarer ()