0
Hakket okse i æggewrap med jordskokker og harissa

Hakket okse i æggewrap med jordskokker og harissa

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

gulerødderkikærter
1 min.
Forbered fyld

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Dræn kikærterne for vand, vend dem med lidt olivenolie og salt, og bred dem ud på en bageplade i den ene side.

Skær gulerødderne i tern, vend dem med lidt olivenolie og salt, og læg dem i den anden side af bagepladen.

Bag gulerødder og kikærter i 20-25 min., til gulerødderne er møre og kikærterne sprøde.

hakket oksekød
10 min.
Lun kødet

Kom kødet op i en gryde, og steg det ved middelhøj varme, indtil det har fået farve.

jordskokker
15 min.
Skær jordskokkerne

Skræl jordskokkerne. Skær dem ud i tynde strimler med en kniv. 

æggewrapslime
20 min.
Lun wraps

Lun wraps kort i ovnen i 3-4 min., og hold dem derefter lune under et klæde.

Skær lime i både.

limeyoghurt naturelharissa
30 min.
Anretning

Anret wraps ved bordet med jordskokker, kød, gulerødder og kikærter. Kom yoghurt og harissa på efter smag, og slut af med nogle dråber limesaft.

Bonusinfo

Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas. 

De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.

Bonusinfo

Harissa er en nordafrikansk tyktflydende stærk chilisauce med bla. hvidløg, kommen, spidskommen og koriander. Den er især fremstillet og brugt i Tunesien og er central i det tunesiske køkken – men bliver brugt overalt i Nordafrika og Mellemøsten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?