Start med at sætte spelten over at koge i rigeligt vand med et skud salt i ca. 15 min.
Pluk grisenakken ud i rustikke, mundrette stykker. Steg dem på en pande i en smule olie, pas på ikke at røre for meget, kødet skal tage godt med farve og blive sprødt.
Skyl radiser og tomater, og skær begge dele i kvarte.
Dræn perlespelten, og smag den til med lidt salt og et par dråber olivenolie. Vend stykker af mozzarella, tomater og radiser sammen med spelten, og anret i en dyb tallerken. Kom kødet ovenpå, og slut af med at komme pesto henover retten.
Velbekomme!
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kundekommentarer ()