0
Mør svinenakke med perlespelt, tomater og mozzarella

Mør svinenakke med perlespelt, tomater og mozzarella

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
perlespelt
1 min.
Perlespelt

Start med at sætte spelten over at koge i rigeligt vand med et skud salt i ca. 15 min.

Sous vide, mør grisenakke
3 min.
Svinenakke

Pluk grisenakken ud i rustikke, mundrette stykker. Steg dem på en pande i en smule olie, pas på ikke at røre for meget, kødet skal tage godt med farve og blive sprødt.

cherry- eller blommetomaterradiser
10 min.
Grønt

Skyl radiser og tomater, og skær begge dele i kvarte.

frisk mozzarellabasilikum pesto
20 min.
Anretning

Dræn perlespelten, og smag den til med lidt salt og et par dråber olivenolie. Vend stykker af mozzarella, tomater og radiser sammen med spelten, og anret i en dyb tallerken. Kom kødet ovenpå, og slut af med at komme pesto henover retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?