Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skrub de søde kartofler grundigt. Skær dem i både, og vend dem med lidt olivenolie og salt. Bag kartoflerne på en bageplade i 20-25 min., til de har taget farve og er møre.
Skær spidskålet ud i grove stykker med en kniv.
Tag kødet ud af posen, og fjern lagen så godt som muligt. Pluk kødet ud i strimlede stykker.
Riv hvidløgene fint ned i en skål. Tilsæt sennep, og pisk en dressing sammen med lige dele olivenolie og lys eddike. Smag til med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber.
Skær æblet i tern.
Hak valnødderne groft.
Varm en stor pande eller wok op ved højeste blus. Steg først kødet, til det er blevet godt sprød i kanterne og har taget farve. Tag det af panden, og varm den op igen.
Steg så kålen hårdt og kort, så den tager farve men stadig har bid. Tilsæt valnødderne, og lad dem stege med. Træk panden af varmen, tilsæt kødet og sennepsmarinaden, og vend det hele godt rundt. Smag til med salt, sort peber og evt. lidt mere eddike.
Anret de søde kartofler på en tallerken med stegt kål og kød ovenpå. Slut af med at drysse æbler over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()