
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i min. 20 min., eller til de har den konsistens du ønsker, og hæld al overskydende vand fra.
Varm en stor gryde op ved høj varme.
Skær kødet i ca. 3 cm tykke skiver, og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. pers., til det får godt med farve på begge skæresider (det behøver ikke være gennemstegt).
Overfør kødet til en tallerken og hold gryden varm, til at stege grøntsagerne i.
Skær champignon, løg og bladselleri i grove stykker, og overfør det til den store gryde med yderligere 1/2 spsk. olie pr. pers.
Steg under jævnlig omrøring i ca. 5 min., til det får godt med farve.
Kom 1/4 spsk. hvedemel pr. pers. i gryden, og rør det godt ud i grøntsagerne.
Hæld fløden og soyaen i under omrøring og evt. lidt vand, hvis sovsen bliver for tyk.
Kom kødet tilbage i gryden, og riv grønkålsbladene i. Lad det simre i ca. 5 min., og smag retten til med salt og peber.
Fordel risene i skåle, og servér med kødet, grøntsagerne og sovsen til.
Kommentarer og forslag til opskriften