0

Mørksej i citron/timian smør med tomatsauce, svampesauté og persillekartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, svampesaute og pasta ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele. Tomatsaucen lunes i en lille gryde.  

Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: MØRKSEJFILET, SMØR, citron, timian, RASP, salt og peber

Nettovægt: ca. 310 g /ca. 620 g. 

Svampesaute: Champignon, løg, hvidløg, olie, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

Persillepasta: Pasta penne, rapsolie, persille, hvidløg, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

Tomatsauce: Tomat, HØNSEFOND, løg, peberfrugt, basilikum, hvidløg, salt, peber, timian og rosmarin

Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl. 

  • Levering 23. oktober – bedst før 24. oktober
  • Levering 25. oktober - bedst før 26. oktober 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 394 kJ / 94 kcal

Fedt 1,9 g

heraf mættede fedtsyrer 1,1 g

Kulhydrat 0,3 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,1 g

Protein 18,7 g

Salt 0,27 g

 

Svampesaute

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 139 kJ / 33 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 4,1 g

heraf sukkerarter 1,6 g

Kostfibre 1,8 g

Protein 2,6 g

Salt 1,04 g

 

Persillepasta

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 820 kJ / 196 kcal

Fedt 5,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrat 28,6 g

heraf sukkerarter 0,6 g

Kostfibre 2,0 g

Protein 6,0 g

Salt 0,9 g

 

Tomatsauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 81 kJ / 19 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 3,0 g

heraf sukkerarter 1,8 g

Kostfibre 1,0 g

Protein 0,7 g

Salt 0,48 g  

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?