Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, svampesaute og pasta ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele. Tomatsaucen lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET, SMØR, citron, timian, RASP, salt og peber
Nettovægt: ca. 310 g /ca. 620 g.
Svampesaute: Champignon, løg, hvidløg, olie, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Persillepasta: Pasta penne, rapsolie, persille, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Tomatsauce: Tomat, HØNSEFOND, løg, peberfrugt, basilikum, hvidløg, salt, peber, timian og rosmarin
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 394 kJ / 94 kcal
Fedt 1,9 g
heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrat 0,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 18,7 g
Salt 0,27 g
Svampesaute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 139 kJ / 33 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 4,1 g
heraf sukkerarter 1,6 g
Kostfibre 1,8 g
Protein 2,6 g
Salt 1,04 g
Persillepasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 820 kJ / 196 kcal
Fedt 5,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 28,6 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 6,0 g
Salt 0,9 g
Tomatsauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 81 kJ / 19 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 3,0 g
heraf sukkerarter 1,8 g
Kostfibre 1,0 g
Protein 0,7 g
Salt 0,48 g
Kundekommentarer ()