Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Sæt samtidig en stor grydefuld vand over at koge, som hvis du skulle koge pasta. Ca. 1 liter pr. kuvert. Husk et godt skud salt.
Skær fisken ud i stykker på størrelse med en tændstikæske. Når vandet koger, kommer du fisken i, slukker for gryden, og lader fisken trække i vandet i 5-7 min. under låg.
Skær auberginen i store tern.
Halver tomaterne, og skær de tørrede abrikoser i strimler.
Varm en pande op ved mellem varme, og tilsæt en generøs mængde olivenolie. Steg aubergineternene i 3-4 min., til de er møre og gyldne på alle sider. Tag ternene af panden og krydr med salt.
Kom sovsen på panden og giv den et opkog.
Vend risene sammen med krydderblanding og tørrede abrikoser. Anret på en tallerken sammen med fisk og grønt. Slut af med at komme sovs over fisken.
Velbekomme!
Biryani krydderimix: 50% Madras karry, 15% grønne kardemommefrø, 15% gurkemeje, 10% kanel, 5% laurbærblade.
Kundekommentarer ()