0
Dampet mørksej i piccalilly vinaigrette med frisk zucchinisalat

Dampet mørksej i piccalilly vinaigrette med frisk zucchinisalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
mørksejfilet med skind
1 min.
Fisk

Skær fisken i mindre stykker, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side.

grønne linser
5 min.
Linser

Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.

squashskalotteløg
10 min.
Salat

Pil løget, og hak det fint.

Skyl squashen, og skær den i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Krydr strimlerne med salt, og lad dem stå og afgive lidt væske.

Piccalilly, remoulade puré
20 min.
Dressing

Bland piccalilly med 1/2 spsk. olivenolie pr. person. Smages til med salt, peber og lidt eddike.

25 min.
Fisk

Kom fisken med skindsiden opad i en gryde, og hæld vand i, så det lige dækker bunden.

Sæt gryden over middel varme med låg på i 3-4 min., indtil fisken begynder at flage, og skindet kan trækkes fra kødet. Hæld vandet fra, og vend fisken i dressingen.

creme frisk 9%ras el hanout
30 min.
Anretning

Kom linserne i et stort fad, og anret squash og fisk henover. Top med finthakkede løg, striber af creme frisk og ras el hanout.

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
580 kcal
Fedt:
21,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
10,1 g
Kulhydrat:
55,2 g
heraf sukkerarter:
22,3 g
Kostfibre:
9,7 g
Protein:
44,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?