Skær fisken i mindre stykker, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side.
Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.
Pil løget, og hak det fint.
Skyl squashen, og skær den i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Krydr strimlerne med salt, og lad dem stå og afgive lidt væske.
Bland piccalilly med 1/2 spsk. olivenolie pr. person. Smages til med salt, peber og lidt eddike.
Kom fisken med skindsiden opad i en gryde, og hæld vand i, så det lige dækker bunden.
Sæt gryden over middel varme med låg på i 3-4 min., indtil fisken begynder at flage, og skindet kan trækkes fra kødet. Hæld vandet fra, og vend fisken i dressingen.
Kom linserne i et stort fad, og anret squash og fisk henover. Top med finthakkede løg, striber af creme frisk og ras el hanout.
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()