Fisk og risotto leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Kom fisk og risotto i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres lidt vand i risottoen og brødet sættes i ovnen og varmes med de sidste 10 minutter.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET, SMØR, citron-skal og saft, timian, RASP, salt og peber.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 610 g.
Risotto med blomkål: PERLEBYG, blomkål, løg, hvidløg, HVIDVIN, hønsefond, PISKEFLØDE, PARMESAN, salt og peber.
Nettovægt: ca. 425 g/ ca. 850 g.
Malt brød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, HVEDEKLID, DURUM, malt, 5 KORNS BLANDING, gær og salt.
Nettovægt: ca. 225 g/ ca. 450 g.
• Levering 25. oktober - bedst før 27. oktober
• Levering 26. oktober - bedst før 28. oktober
• Levering 27. oktober - bedst før 29. oktober
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 385 kJ / 92 kcal
Fedt 1,6 g
heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 0,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 18,8 g
Salt 0,27 g
Risotto med blomkål
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 495 kJ / 118 kcal
Fedt 4,1 g
heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
Kulhydrat 16,6 g
heraf sukkerarter 1,7 g
Kostfibre 2,3 g
Protein 3,1 g
Salt 0,75 g
Brød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 860 kJ / 205 kcal
Fedt 1,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,5 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 6,0 g
Salt 0,81 g
Kundekommentarer ()