0

Mørksej med citron/timian smør, perlebygsrisotto med blomkål samt malt brød

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk og risotto leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Kom fisk og risotto i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres lidt vand i risottoen og brødet sættes i ovnen og varmes med de sidste 10 minutter.

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: MØRKSEJFILET, SMØR, citron-skal og saft, timian, RASP, salt og peber.

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 610 g.

Risotto med blomkål: PERLEBYG, blomkål, løg, hvidløg, HVIDVIN, hønsefond, PISKEFLØDE, PARMESAN, salt og peber.

Nettovægt: ca. 425 g/ ca. 850 g.

Malt brød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, HVEDEKLID, DURUM, malt, 5 KORNS BLANDING, gær og salt.

Nettovægt: ca. 225 g/ ca. 450 g.

• Levering 25. oktober - bedst før 27. oktober

• Levering 26. oktober - bedst før 28. oktober

• Levering 27. oktober - bedst før 29. oktober

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 385 kJ / 92 kcal

Fedt 1,6 g

heraf mættede fedtsyrer 1,0 g

Kulhydrat 0,3 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,1 g

Protein 18,8 g

Salt 0,27 g

Risotto med blomkål

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 495 kJ / 118 kcal

Fedt 4,1 g

heraf mættede fedtsyrer 2,3 g

Kulhydrat 16,6 g

heraf sukkerarter 1,7 g

Kostfibre 2,3 g

Protein 3,1 g

Salt 0,75 g

Brød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 860 kJ / 205 kcal

Fedt 1,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,5 g

heraf sukkerarter 0,8 g

Kostfibre 2,9 g

Protein 6,0 g

Salt 0,81 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?