0

Mørksej med svampe/jordskokkesmør, krydderkartofler og svampe saute

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, kartofler og svampesaute leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartofler og svampesaute i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kartoflerne og saute.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Mørksejfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Svampe/jordskokkesmør: champignon, jordskokker, løg, smør, rasp, salt og peber.

Nettovægt: 15-20 g.

Kartofler: kartofler, persille. Rapsolie,salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.

Svampesaute: champignon, løg, timian,salt og peber. Nettoindhold: ca. 250 g/ca. 500 g.

Holdbarhed:

• Levering 4. maj - bedst før 6. maj

• Levering 6. maj - bedst før 8. maj

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?