Fisk, kartofler og svampesaute leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og svampesaute i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kartoflerne og saute.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Mørksejfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Svampe/jordskokkesmør: champignon, jordskokker, løg, smør, rasp, salt og peber.
Nettovægt: 15-20 g.
Kartofler: kartofler, persille. Rapsolie,salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.
Svampesaute: champignon, løg, timian,salt og peber. Nettoindhold: ca. 250 g/ca. 500 g.
Holdbarhed:
• Levering 4. maj - bedst før 6. maj
• Levering 6. maj - bedst før 8. maj
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()