Fisk, compot og perlebyg leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, compot og perlebyg i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i compotten og perlebyggen. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Mørksejfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Compot: Løg, æbler, rapsolie, timian, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Karrysauce: Hønsefond, piskefløde, løg, karry, maizena, salt og peber. Nettovægt: ca. 2,5 dl. / ca. 5 dl.
Perlebyg: Perlebyg, hønsefond, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.
Holdbarhed:
• Levering 26. oktober - bedst før 28. oktober
• Levering 27. oktober – bedst før 29. oktober
• Levering 28. oktober - bedst før 30. oktober
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()