0

Mørksejfilet med karrysauce æble/løg compot og perlebyg med krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, compot og perlebyg leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, compot og perlebyg i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i compotten og perlebyggen. Saucen lunes i en lille gryde.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Mørksejfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Compot: Løg, æbler, rapsolie, timian, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Karrysauce: Hønsefond, piskefløde, løg, karry, maizena, salt og peber. Nettovægt: ca. 2,5 dl. / ca. 5 dl.

Perlebyg: Perlebyg, hønsefond, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.

Holdbarhed:

• Levering 26. oktober - bedst før 28. oktober

• Levering 27. oktober – bedst før 29. oktober

• Levering 28. oktober - bedst før 30. oktober

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?