0

Mørksejfilet med karrysauce, æble/løgkompot og perlebyg med krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej

Fremgangsmåde

Fisk, karrysauce, æble/løgkompot og perlebyg leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, æble/løgkompot og perlebyg i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i æble/løgkompot og perlebyg efter 10 minutter. Saucen hældes op i en lille gryde og lunes til den er gennemvarmet.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Mørksejfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca.600 g.

Karrysauce: Hønsebouillon, piskefløde, løg, karry, maizena, salt og peber. Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.

Æble/løgkompot: Rødløg, æbler, karry, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Perlebyg: Perlebyg, hønsebouillon, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt: ca.450 g/900 g.

Holdbarhed:

• Levering 22. marts - bedst før 24. marts

• Levering 23. marts - bedst før 25. marts

• Levering 24. marts - bedst før 26. marts

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?