0

Mørksejfilet med selleripuré, brunet smør og perlebyg med krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej

Fremgangsmåde

Fisk med brunet smør, selleripuré og perlebyg leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, selleripuré og perlebyg i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i selleripurén og perlebyggen efter 10 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Mørksej, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Selleripuré: Selleri, sødmælk, smør, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca.250 g/ca. 500 g.

Brunet smør: Smør, løg, mandler, soja, salt og peber. Nettovægt: ca. 15 g/ 30 g.

Perlebyg: Perlebyg, hønsebouillon, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g.

Holdbarhed:

• Levering 13. januar - bedst før 15. januar

• Levering 14. januar - bedst før 16. januar

• Levering 15. januar - bedst før 17. januar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?