0
Torsk i cremet suppe med pasta penne og dild

Torsk i cremet suppe med pasta penne og dild

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hvidløgfennikel med topskalotteløggulerodtorskefilet uden skindfløde 9%dildolivenolie, ekstra jomfru
1 min.
Suppen

Pil løget og hvidløget, skræl guleroden, og skyl fenniklen. Hak det hele groft, og varm en stor gryde op ved middel varme. 

Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person ved middel varme i ca. 10 min. under omrøring, indtil de er gyldne. Tilsæt vand, indtil det dækker grøntsagerne, og lad retten simre i 10 min.

Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm., krydr stykkerne med salt, men kom dem først i suppen ca. 3 min. før servering. 

Skyl dilden grundigt, afdryp den for vand, og hak den groft. 

Kom fløde og dild i suppen, og smag til med citronsaft, salt og peber.

penne pasta
20 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Servér fiskesuppen henover pastaen, og top med lidt olivenolie og peber.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
597 kcal
Fedt:
22,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,8 g
Kulhydrat:
58,2 g
heraf sukkerarter:
17,2 g
Kostfibre:
11,3 g
Protein:
35,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?