Nulstil dit kodeord



×

Muslingesuppe á la Jeckels

Muslingesuppe á la Jeckels
Pia, 28. apr. 2012
Har lavet den flere gange. Den er rigtig skøn!
Se alle bedømmelser eller giv din egen
  • Let
  • Hovedret
Skagenfood.dk

Opskriften er udviklet af:

Mød alle vores kokke

Fremgangsmåde

Rengør muslingerne. Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres. Muslinger, hvor skallen ikke er intakt kasseres også. Rens/skyl muslingerne grundigt i koldt vand. Skær løget i fine tern, og de øvrige grøntsager i fine strimler. Svits det i en gryde med lidt olie i ca. 1-2 min., tilsæt hvidvin og smag til med salt og peber. Lad det koge til vinen er næsten væk. Tilsæt muslingerne og læg låg på gryden. Lad koge i nogle minutter (til muslingerne har åbnet sig). Kasser de muslinger, der ikke har åbnet sig og tilsæt fløden. Lige inden servering krydres med hakket dild og persille.

Servér suppen med godt brød til.

Ingredienser

pers.
  • 1000 g blåmuslinger
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stk porre
  • 2 stk gulerødder
  • 1 stk fennikel
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt persille
  • 2 dl hvidvin
  • 2 dl fløde
  • 1 stk løg

Tilføj kommentar

4kundekommentarer

    • Pia, 28. apr. 2012
      5 stjerner
      Har lavet den flere gange. Den er rigtig skøn!
    • Karina, 10. nov. 2011
      5 stjerner
      Kan beskrives med ét ord: "PERFEKT!".
    • Poul Erik Sørensen, 26. jun. 2011
      5 stjerner
      En fantastisk opskrift, som på flere måder fanger gæsternes opmærksomhed. Kan varmt anbefales til tidspunktet hvor der skal overraskes, samtidigt med at der skal kræses. Super.
    • ingelise, 27. mar. 2010
      5 stjerner
      Yderst laekkert, jeg addede safran til retten. Havde 10 gaester til middag, de var alle vilde med retten.Tusind tak

Din bedømmelse

Angiv venligst en bedømmelse
Indsend bedømmelse