0
Nakkekotelet med kartoffelsalat, nektarin, feta og sennepsvinaigrette

Nakkekotelet med kartoffelsalat, nektarin, feta og sennepsvinaigrette

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Sæt en gryde med letsaltet vand i kog til kartoflerne. Vandet kan evt. koges i elkoger først, hvis det skal gå stærkt. Kog kartoflerne i 10-12 minutter.

2. Steg nakkekoteletterne i olie eller smør på en pande ved middelhøj varme i 4-5 minutter på hver side.

3. Skær løg i ringe samt nektarin og feta i tern. Bland salaten sammen med blade af basilikum.

4. Pisk sennep med lidt olie, salt og peber i en lille skål. Smag evt. til med lidt eddike.

5. Giv kartoflerne et hurtigt skyl i koldt vandt. Halver kartoflerne, og vend dem i salaten.

6. Vend sennepsvinaigretten i salaten, og anret som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?