Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten
1. Tænd ovnen på 220 grader. Skrub eller skyl kartoflerne og skær dem i skiver eller både. Bred dem ud på en bageplade. Dryp dem med olivenolie og krydr dem med salt. Bag dem i den varme ovn i ca. 25 min., eller til de er gyldne og møre.
2. Rør en dressing af mayonnaise og fint revet hvidløg. Smag til med 2-3 spsk. hvidvinseddike og 1-2 tsk. sukker. krydr med salt og peber.
3. Skrub eller skræl gulerødderne, riv et par stykker af dem groft. Skær resten til snack. Snit kålen fint. Vend kål og revne gulerødder med dressingen og smag til. Slawen skal være godt syrlig.
3. Snit salat og skær løg i skiver.
4. Steg bøfferne i olivenolie eller lidt af det fedt de ligger i på en varm pande. Ca. 2-3 min. på hver side. Krydr dem med salt og peber.
5. Lun bollerne i den varme ovn inden servering.
6. Flæk bollerne, fyld dem med salat, bøf og løg til dem der vil have det.
Servér med kartofler, slaw, snack gulerødder og ketchup.
Kommentarer og forslag til opskriften