Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skær kartoflerne i slanke både, og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Dryp dem med olivenolie, og krydr med salt.
Bag kartoffelbådene gyldne og møre i den varme ovn i ca. 25-30 min.
Rør en dressing af fintrevet hvidløg og yoghurt, og smag den til med salt, peber, en anelse sukker og en smule lys eddike.
Snit kålen fint.
Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i julienne, eller riv dem groft.
Vend begge dele med dressingen, og smag slawen til lige inden servering.
TIP: Bøfferne i dagens burger, er lavet af økologisk oksekød, tilsat økologiske grøntsager, så det er nemt for dig, at få ekstra grønt. De er sousvide tilberedt, så de er helt møre, og lige til at stege på panden, så de får en god skorpe.
Steg bøfferne i lidt af det fedt, de ligger i, på en varm pande i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Skær lidt af agurken i skiver og resten i stænger til snack.
Snit salaten, og skær løg i skiver.
Lun bollerne i den varme ovn.
Flæk de lune boller, smør med mayonnaise, og fyld med salat, bøf, løg og agurkeskiver.
Servér straks med slaw, ovnkartofler og agurkestænger.
Kommentarer og forslag til opskriften