
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skrub de søde kartofler, og skær dem i både. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir, dryp med olivenolie, og krydr dem med salt.
Bag kartoflerne i den varme ovn i ca. 25 min., til de er møre og gyldne.
Riv agurken, drys den med salt, og afdryp den i en sigte i 5 min.
Klem væden fra agurken, og rør den med yoghurt og revet hvidløg efter smag.
TIP: Synes du det er for omstændigt med både løgsalat og tzatziki, så undlad løgsalaten. Og snit blot rødløg, og brug den rå i din burger.
Pil rødløg, og snit dem i super tynde skiver.
Vend dem i saft af 1 citron og 1-2 tsk. sukker i en stor skål, og lad dem trække indtil servering. Vend plukket persille i lige inden brug.
Steg bøfferne (gerne i lidt af fedtet fra pakken) i 3-5 min. på hver side, og krydr med salt og peber.
Snit salaten.
Varm bollerne i ovnen.
Flæk de lune boller, fyld dem med salat, tzatziki, bøf og løgsalat, og nyd straks med søde kartofler til.
Kommentarer og forslag til opskriften