Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tip: Skal det gå ekstra stærkt, kan du skær kyllingen lidt mindre, eller skære den i strimler og stege den og toppe saucen på den stegte kylling.
1) Sæt vand over til kyllingen. Salt det gavmildt. Læg kyllingen i knapt kogende, saltet vand og lad den koge stille og roligt i 15-20 minutter, eller til den er gennemtilberedt. Sluk og lad den trække i 5 minutter.
2) Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.
3) Sæt karrysaucen over og kog den op. Pluk kyllingen og vend den i saucen, gerne med en smule kogevand. Kog det hele op og smag det til.
4) Skær imens agurk og peberfrugt i stave til snack. Anret begge dele på et fad.
5) Hak forårsløg og peanuts.
6) Anret ris i dybe tallerkner. Top med kylling i karry, forårsløg og peanuts og servér straks med snackgrønt til.
Kommentarer og forslag til opskriften