
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1) Sæt vand over til kyllingen, og salt det gavmildt. Læg kyllingen i knapt kogende, saltet vand, og lad den koge stille og roligt i 15-20 min., eller til den er gennemtilberedt. Sluk og lad den trække i 5 min.
2) Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.
Tip: Skal det gå ekstra stærkt, kan du skære kyllingen i lidt mindre stykker eller i strimler, stege den, og toppe saucen på den stegte kylling.
3) Kog karrysaucen op, pluk kyllingen, og vend den i saucen, gerne med en smule kogevand. Kog det hele op igen, og smag det til med salt og peber.
4) Skær agurk og peberfrugt i stave til snack, og anret begge dele på et fad.
5) Hak forårsløg og peanuts.
6) Anret ris i dybe tallerkener. Top med kylling i karry, forårsløg og peanuts, og servér straks med snackgrønt til.
Kommentarer og forslag til opskriften