0

Nem nektarin tarte tatin med cremefraiche 38% og friske blåbær (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom sukkeret på en teflonpande med 1 spsk. vand og lad det karamellisere langsomt til det er flot lysebrunt. Hæld sukkermassen i en lille springform (Ø24 cm) og kør det rundt, så det dækker både bund og kanter. Skær nektarinerne i både og anret dem flot i bunden af springformen. Læg butterdejen ovenpå og tryk den godt ned i kanterne, så nektarinerne bliver ”puttet”. Sæt formen i ovnen ved 200 grader og bag til tærten er gylden, 15-20 min. Lad den trække 1-2 min. og vend den så ud på et flot fad – der må ikke gå længere, da tærten så ikke vil slippe formen! Server tærten lun med en skefuld cremefraiche 38% og drys af friske blåbær.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?