0

Nemme broccolifrikadeller med kapersdip (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccolitoppen i buketter og stokken i tern og kog det mørt i letsaltet vand. Dræn, afkøl og hak det med en kniv. Tilsæt rasp, æg, salt, peber og til sidst mælken og rør det til en fast ”fars” og lad dem gerne trække køligt en halv times tid. Rør imens cremefraiche, finthakket løg og kapers, sennep, sukker, salt og peber sammen og smag til. Brun en god klat smør let og tilsæt samme mængde olie. Form massen til frikadeller og steg dem gyldne på begge sider. Server dem med kaperscremen som de er eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?