
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
TIP: Synes du der er for omstændigt med både løgsalat og tzatiki, så undlad løgsalaten og snit rødløg mig kom dem rå i din burger.
Tænd ovnen på 220 grader. Gerne varmluft.
Skrub de søde kjartfoler og skær dem i både. Bred dem ud på bagepapir. Dryp dem dem olivenolie og krydr dem med salt. Bag dem i den varme ovn i ca. 25 min. Eller til de er møre og gyldne.
Riv agurken. Drys den med salt og afdryp den i en si i 5 min. Klem væde fra den. rør den emd yoghurt og revet hvidløg efter smag.
Pil rødløg og snit dem i super tynde skiver. Vend dem i saft af 1 citron og 1-2 tsk. sukker i en stor skål. Lad dem trække indtil servering. vend plukket persille i lige inden brug.
Steg bøfferne på en varm pande. gerne i lidt af det fedt de ligger i i pakken. Steg i 6-8 min. i alt. krydr med salt og peber.
Snit salaten.
Lun bollerne i den varme ovn. Flæk dem og fyld dem emd salat, tzagtiki,. bøf, løgsalat og nyd straks med søde kartofler til.
Kommentarer og forslag til opskriften