0

Nemme burger med søde kartofler og tzatiki og løgsalat

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

 

TIP: Synes du der er for omstændigt med både løgsalat og tzatiki, så undlad løgsalaten og snit rødløg mig kom dem rå i din burger. 

søde kartofleragurkgræsk yoghurt, 10%hvidløg
1 min.
Søde kartofler og tzatiki

Tænd ovnen på 220 grader. Gerne varmluft.

Skrub de søde kjartfoler og skær dem i både. Bred dem ud på bagepapir. Dryp dem dem olivenolie og krydr dem med salt. Bag dem i den varme ovn i ca. 25 min. Eller til de er møre og gyldne. 

Riv agurken. Drys den med salt og afdryp den i en si i 5 min. Klem væde fra den. rør den emd yoghurt og revet hvidløg efter smag. 

rødløgbredbladet persillecitronBurgerbøf Sous vide med grønthjertesalat
15 min.
Løgsalat og burger

Pil rødløg og snit dem i super tynde skiver. Vend dem i saft af 1 citron og 1-2 tsk. sukker i en stor skål. Lad dem trække indtil servering. vend plukket persille i lige inden brug. 

Steg bøfferne på en varm pande. gerne i lidt af det fedt de ligger i i pakken. Steg i 6-8 min. i alt. krydr med salt og peber. 

Snit salaten. 

burgerbolle
25 min.
Anretning

Lun bollerne i den varme ovn. Flæk dem og fyld dem emd salat, tzagtiki,. bøf, løgsalat og nyd straks med søde kartofler til. 

Kommentarer og forslag til opskriften