Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
TIP: Bøfferne i dagens burger, er lavet af økologisk oksekød, tilsat økologiske grøntsager, så det er nemt for dig at få ekstra grønt. De er sousvide tilberedt, så de er helt møre og lige til at stege på panden, så de får en god skorpe.
Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft. Skær kartoflerne i slanke både. Bred dem ud på bagepapir på en bageplade og dryp dem med olivenolie og krydr dem med salt. Bag dem gyldne og møre i den varme ovn. Ca. 25-30 min.
Rør en dressing af fint revet hvidløg og yoghurt. Smag dressingen til med salt, peber, en anelse sukker og en smule lys eddike.
Snit kålen fint. Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i julienne eller riv dem groft.
Vend begge dele med dressingen, smag slawen til lige inden servering.
Steg bøfferne i lidt af det fedt de ligger i. Steg dem på en varm pande i 2-3 minutter på hver side. Krydr dem med salt og peber.
Skær lidt af agurken i skiver - skræmmende resten til snack. Snit salaten og skær løg i skiver.
Lun bollerne i den varme ovn. Flæk dme og smør dem med mayonnaise.
Fyld dem med salat, bøg, løg og agurk og servér straks med slaw og ovnkartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften