0

Nemme fuldkornsnudler med hakket skinkekød, spinat og løg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fuldkornshvedemel, Hvedemel, Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Salat: Skræl mangoerne, skær kødet fra stenene og rens peberfrugten - snit begge dele i tynde strimler. Snit kålen i helt tynde strimler og skær ærterne i tynde skrå stykker. Vend mango, peberfrugt, kål, ærter, grofthakket koriander og hakkede nødder sammen i en skål. Rens chilien og hak den fint. Rør den sammen med revet ingefær, farin, fiskesauce, saft fra hele limefrugten og 2 spsk. olie og smag til - evt. med mere farin eller limesaft. Vend salat og dressing sammen lige inden servering.

Nudler: Kom nudlerne i en skål, overhæld med kogende vand og lad dem trække tildækket i 10-15 min. til de er møre (følg anvisningen på emballagen). Skyl spinaten grundigt, fjern grove stilke og bræk evt. bladene i mindre stykker, hvis de er meget store. Slyng spinaten tør og snit rødløgene i tynde både. Varm lidt olie op i en wok og rist løgene til de begynder at klare. tilsæt kødet, krydr med salt og peber og rist til det er gennemstegt og let gyldent. Rør østerssaucen i til den er jævnt fordelt og vend nudlerne i. Rist til nudlerne er godt varme, vend spinaten i og lad den lige falde sammen. Smag til og server straks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?