Kryddermix: Pil løg og hvidløg og skræl ingefæren (brug ca. 8 cm). Kom det i en foodprocessor sammen med grofthakket koriander, spidskommen, gurkemeje, chili, salt og peber. Kør det hele sammen til en fin ensartet pasta.
Kødboller: Kom farsen i en skål sammen med halvdelen af kryddermixet, æg, rasp og 1½ dl oksefond og rør det til en lind fars. Form farsen til kødboller på størrelse med et lille æg.
Curry: Sauter halvdelen af kryddermixet i lidt olie til det begynder at dufte. Kom tomater, kokosmælk og resten af fonden ved og lad det simre 10-15 min. til saucen er cremet. Smag til med salt og peber.
Samling: Kom curryen i et lavt ildfast fad og læg kødbollerne ned oveni. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min. til kødbollerne er gennembagte og har fået lidt farve.
Server med jasminris, naanbrød og en sprød grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften