0
Nudelsalat med fivespice gris

Nudelsalat med fivespice gris

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Asiatisk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Det er ikke sikkert at du behøver tilberede alle nudlerne. Det afhænger helt af hvor sultne I er.
Husk at nudler er svære at tilberede korrekt, skyl dem i koldt vand, hvis de klistrer, og vær varsom med at overtilberede dem.

Vil du have spice, så lån lidt chili fra dag 3, eller servér med en god chilisauce til.

Allergener:
Hvedemel, Durummel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Lad os begynde med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

fivespicesaltolie til stegningpande
1 min.
Gris

Krydr kødet med fivespice. Gnid det godt ind i kødet, og steg kødet i rigeligt olie på en varm pande. Steg i 6-8 minutter i alt, eller til kødet er gyldent og gennemstegt. Krydr det med salt. 

 

spidskålagurkforårsløgkoriandermyntenudlerlimeskærebrætkniv
5 min.
Fyld

Sæt vand over til nudler. Overhæld nudlerne med kogende vand, og lad dem trække i 5-10 min., Afdryp nudlerne i en sigte. Gentag processen, hvis de ikke er møre nok.
Snit imens kålen fint. Skær agurken i tynde skiver. Snit forårsløg fint, og pluk koriander og mynte groft. 

Skær limefrugten i både.

Sur-sød chilisauce - Syltedronningen
18 min.
Servering

Vend afdryppede nudler med kål, agurk, kød, mynte, forårsløg og koriander, og servér straks med limebåde og sur/sød chilisauce. 

Velbekomme!

Bonusinfo

Syltedronningens chilisauce er en sur-sød chilisauce (sweet chili)som er balanceret i chili smagen. Lavet på 100% økologiske råvarer. Saucen indeholder kun 5 ingredienser. Velegnet som dipping sauce, dressing og til et hav af retter som trænger til et pep. Kig efter den i Food Market! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?