0
Nudelsalat med fivespice gris

Nudelsalat med fivespice gris

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Asiatisk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Det er ikke sikkert, at du behøver tilberede alle nudlerne. Det afhænger helt af, hvor sultne I er.
Husk at nudler er svære, at tilberede korrekt. Skyl dem i koldt vand, hvis de klistrer, og vær varsom med, at overtilberede dem.

Vil du have retten ekstra spicy, så lån lidt chili fra dag 3, eller servér med en god chilisauce til.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

skinkekød i strimlerfivespice
1 min.
Gris

Krydr kødet med fivespice, og gnid det godt ind i kødet. Steg kødet i rigeligt olie på en varm pande i 6-8 min. i alt, eller til kødet er gyldent og gennemstegt. Krydr det med salt. 

 

spidskålagurkforårsløgkoriandermyntenudlerlime
5 min.
Nudelsalat

Overhæld nudlerne med kogende vand, og lad dem trække i 5-10 min. Afdryp nudlerne i en sigte, og gentag processen, hvis de ikke er møre nok.

Snit kålen fint, og skær agurken i tynde skiver. Snit forårsløg fint, og pluk koriander og mynte groft. 

Skær limefrugten i både.

Sød chilisauce
18 min.
Anretning

Vend de afdryppede nudler med kål, agurk, kød, mynte, forårsløg og koriander, og servér straks med limebåde og sur/sød chilisauce.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?