Det er ikke sikkert at du behøver tilberede alle nudlerne. Det afhænger helt af hvor sultne I er.
Husk at nudler er svære at tilberede korrekt, skyl dem i koldt vand, hvis de klistrer, og vær varsom med at overtilberede dem.
Vil du have spice, så lån lidt chili fra dag 3, eller servér med en god chilisauce til.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Krydr kødet med fivespice. Gnid det godt ind i kødet, og steg kødet i rigeligt olie på en varm pande. Steg i 6-8 minutter i alt, eller til kødet er gyldent og gennemstegt. Krydr det med salt.
Sæt vand over til nudler. Overhæld nudlerne med kogende vand, og lad dem trække i 5-10 min., Afdryp nudlerne i en sigte. Gentag processen, hvis de ikke er møre nok.
Snit imens kålen fint. Skær agurken i tynde skiver. Snit forårsløg fint, og pluk koriander og mynte groft.
Skær limefrugten i både.
Vend afdryppede nudler med kål, agurk, kød, mynte, forårsløg og koriander, og servér straks med limebåde og sur/sød chilisauce.
Velbekomme!
Syltedronningens chilisauce er en sur-sød chilisauce (sweet chili)som er balanceret i chili smagen. Lavet på 100% økologiske råvarer. Saucen indeholder kun 5 ingredienser. Velegnet som dipping sauce, dressing og til et hav af retter som trænger til et pep. Kig efter den i Food Market!
Kundekommentarer ()