0
Nudelsalat med kylling, mukimame og sesam

Nudelsalat med kylling, mukimame og sesam

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Asiatisk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Denne nudelsalat er super nem, og hurtig at lave.

Vær dog opmærksom på, at nudlerne ikke får for længe. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Kylling i strimlernudleringefærsesamfrø
1 min.
Nudler og kylling

Kom nudlerne i kogende, saltet vand, og lad dem trække under låg. Afdryp dem, når de er møre. 

Rist sesamfrø på en tør, varm pande i 1-2 min., og lad dem køle lidt af i en skål.

Hæld lidt olie på panden, og steg kyllingen, til den er gylden, og næsten gennemstegt. Krydr med salt, lidt revet ingefær og en smule sukker, og lad den stege færdig, til den er gennemstegt. 

gulerødderrød chilikoriandermukimame (bælgede edamamebønner)
3 min.
Grønt

Giv mukimamebønnerne et kort opkog, og afdryp dem (brug evt. samme gryde, som til nudlerne, så du ikke skal vaske så meget op). 

Skræl gulerødderne, og skær dem i skrå skiver. Snit chili fint, og hak koriander groft. 

tamari soya sauceristet sesamolieingefær
15 min.
Dressing

Rør en dressing af tamari, sukker og lidt sesamolie. Smag til med lidt hvidvinseddike, sukker og fintrevet ingefær.

19 min.
Anretning:

Vend forsigtigt nudler med gulerødder, mukimamebønner og dressing. Anret nudelsalaten i dybe tallerkener, og top med kylling, koriander, chili og ristede sesamfrø. 

Bonusinfo

Mukimame er bælgede edamamebønner. Edamamebønner er en sojabønne, hvor man spiser de grønne, umodne bønner. Navnene stammer fra Japan, hvor edamame betyder sojabønner med bælg, og mukimame er de bælgede bønner.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?