Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 225 grader alm. ovnvarme. Dæk en bageplade med bagepapir.
Riv hvidløg og ingefær på den fine side af et rivejern.
Kom kødet i en skål, og bland det sammen med halvdelen af både ingefær og hvidløg. Krydr godt med salt og peber.
Form 4-5 boller pr. person, og læg dem ud på bagepladen.
Bag kødbollerne i ca. 10 min., indtil de har fået godt med farve.
Skær gulerod og peberfrugt i tynde skiver.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Varm en høj pande op ved høj varme.
Når panden er rygende varm, steges peberfrugt og gulerod i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. under omrøring, indtil de har fået godt med farve.
Skru ned for varmen, og tilsæt resten af hvidløg og ingefær under konstant omrøring.
Hæld kokosmælk og de bagte kødboller i retten, og lad den simre et par minutter.
Smag til med fiskesauce og lidt sukker.
Fordel nudlerne i skåle og anret retten henover.
Kundekommentarer ()