0

Nudler med hakket skinkekød, shiitakesvampe, bønnespirer og forårsløg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Læg nudlerne i kogende vand, lad dem koge i 3-4 min. til de lige netop er møre og hæld vandet fra.

Læg rejerne i en lille skål, overhæld dem med kogende vand og lad dem trække i 15 min. Dræn dem og hak dem helt fint.

Fjern stokkene på svampene ved at klippe dem af og skær hattene i små tern. Pil hvidløgene og hak dem helt fint. Trim forårsløgene og snit dem i tynde skiver. Skyl bønnespirerne og hak korianderen groft.

Varm lidt olie rigtigt godt op i en wok og tilsæt hvidløg, ingefær, svampe og rejer og rist i 10 sekunder. Tilsæt kødet og rist til det er fint gyldent. Tilsæt risvinen, vend godt rundt og dryp soyasaucen i. Hæld fonden i, lad den bruse op og koge ind i 1 min. Tilsæt sesamolie, forårsløg, bønnespirer og koriander og vend det hele godt sammen. Vend til sidst nudlerne i, smag til og server straks i dybe skåle.

Server sammen med mere soyasauce (til at dryppe med) og en sprød salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?