Læg nudlerne i kogende vand, lad dem koge i 3-4 min. til de lige netop er møre og hæld vandet fra.
Læg rejerne i en lille skål, overhæld dem med kogende vand og lad dem trække i 15 min. Dræn dem og hak dem helt fint.
Fjern stokkene på svampene ved at klippe dem af og skær hattene i små tern. Pil hvidløgene og hak dem helt fint. Trim forårsløgene og snit dem i tynde skiver. Skyl bønnespirerne og hak korianderen groft.
Varm lidt olie rigtigt godt op i en wok og tilsæt hvidløg, ingefær, svampe og rejer og rist i 10 sekunder. Tilsæt kødet og rist til det er fint gyldent. Tilsæt risvinen, vend godt rundt og dryp soyasaucen i. Hæld fonden i, lad den bruse op og koge ind i 1 min. Tilsæt sesamolie, forårsløg, bønnespirer og koriander og vend det hele godt sammen. Vend til sidst nudlerne i, smag til og server straks i dybe skåle.
Server sammen med mere soyasauce (til at dryppe med) og en sprød salat.
Kommentarer og forslag til opskriften