0
Nudler med peanut-gris og sprøde grøntsager

Nudler med peanut-gris og sprøde grøntsager

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Asiatisk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Denne ret er snasket og god!

Husk sriracha er stærkt, så smag til, så du får retten, som du kan lide den. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pak choygulerøddernudler
1 min.
Grønt

Snit pak choy. Hold så vidt muligt bund og top hver for sig. Snit den lyse del i 1-2 cm og den grønne del lidt grovere.

Skræl gulerødderne, og skær dem i skrå skiver eller mundrette stave. 

Steg gulerødder og den lyse del af pak choy i olie på en stor varm pande i ca. 2-3 min. Tilsæt gerne en smule vand, så grøntsagerne dampsteger, og bliver møre. Tilsæt den grønne del og steg i yderligere 1/2 min. Krydr med salt, og tag grøntsagerne af panden. 

Fyld nudlerne i en gryde med lidt salt, overhæld dem med kogende vand, sæt låg på, og lad dem trække i 3-5 min., til de er al dente (du skal ikke tænde for varmen).

forårsløghvidløghakket øko grisekød 8-10 %peanutbuttertamari soya saucesriracha sauce
4 min.
Krydret gris

Hak forårsløg (gem toppen til servering) og hvidløg. Sautér begge dele i lidt olie på den varme pande fra grøntsagerne, kom kød ved, og steg det gyldent. 

Tilsæt peanutbutter, tamari og ca. 2 spsk. kogende vand pr. pers. Smag til med sriracha sauce. 

22 min.
Anretning

Anret nudler, grønt og kød i dybe tallerkener. Top med forårsløg og limebåde, og servér straks. 

OBS - billedet viser retten lavet med broccoli - i denne uge har vi sendt pak choy med til retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?