Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Rib bladene af stilken på grønkålen, skær squashen i tynde strimler, og snit forårsløgene tyndt.
Vend løg og squash sammen i en skål, og tilsæt godt med fintrevet limeskal og limesaft.
Sæt vand over at koge til nudler, og husk at tilsætte et godt skud salt til vandet.
Hak nødderne med en kniv.
Varm en stor pande eller wokgryde op ved højeste blus, og tilsæt et par dråber olivenolie. Steg kålen hårdt i 1-2 min., så den tager farve og falder en smule sammen. Tilsæt nødderne, og lad dem kort stege med. Træk panden af varmen, og smag til med røget chili og lidt salt.
Sæt nudlerne over at koge, og kog, til de lige præcis er møre.
Del æggene i hvider og blommer. Kom blommen op i en skål, og pisk den sammen med soyaen. Kom ca. 1/2 dl. nudelvand pr. kuvert op i skålen, og pisk det sammen.
Når nudlerne er møre, tager du dem direkte op af gryden, drypper dem godt af, og vender dem sammen med æggeblomme og soya, så de bliver godt cremede.
Bemærk, at æggehviderne ikke skal bruges til retten, men du kan bruge dem til marengs eller andet lækkert.
Anret de cremede nudler i bunden af en dyb tallerken, og kom squash, forårsløg og stegt kål ved.
Kundekommentarer ()