0

Nye aspargeskartofler vendt med icebergsalat, blommetomater og vinaigrette med dijonsennep og hvidløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, kog dem møre i letsaltet vand og køl dem helt af. Snit salaten i fine strimler, del tomaterne i kvarte og skær løget i fine tynde både. Skær kartoflerne i mundrette bidder og vend dem sammen med salat, tomater og løg. Pisk olie, eddike, sennep, presset hvidløg, salt og peber godt sammen og smag til - den skal være godt krads. Vend dressingen i salaten lige inden servering og giv til fx grillede pølser, en frikadelle eller fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?