0
Nye kartofler med nye løg, pistachenødder og purløg

Nye kartofler med nye løg, pistachenødder og purløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne møre i saltet vand - køl dem lidt ned med koldt vand og pil skrællen af.

Del hver kartoffel i 2-3 stykker.

Rør en dressing af saften fra en halv citron, olivenolien og de hakkede pistacienødder samt lidt salt og peber.

Del hvert løg i 6-8 både og læg dem i iskoldt vand i 5-10 minutter.

Bælg ærterne.

Rist pistacienødderne på en tør pande, til de begynder at blive gyldne – drys med lidt fint salt.

Anret de lune kartofler i en skål, krydr med salt og peber. Drys med purløg, ærter, reven skal af citronen (kun det gule) samt evt. purløgsblomster.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?