0

Nye kartofler med rucola og valnøddecreme

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder, Jordnødder, Gluten, Sesam, Soya, Mælk, Valnødder, Sennep

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, kog dem netop møre i letsaltet vand g lad dem køle ned til stuetemperatur. Skyl rucolaen godt og slyng den tør. Pil løget og snit det i 3 tynde skiver. Rist valnødderne let gyldne i ovnen eller på en tør pande - hold godt øje, da de let bliver sorte. Kom halvdelen af dem i en foodprocessor sammen med yoghurt, olie (alternativt olivenolie), eddike, sennep, ½ dl vand, salt og peber og kør det til en helt glat dressing. Vend halverede kartofler, løg og dressing sammen og smag til. Anret rucolaen på et fladt fad og fordel kartoffelsalaten ovenpå. Hak de resterende ristede valnødder groft og drys dem over. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?