0

Nye kartofler toppet med mild karrycreme og nye løg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, kog dem møre i letsaltet vand og lad dem dampe lidt af – de skal ikke være glohede. Trim løgene og snit dem i tynde skiver (toppen med). Rør ymer, mayonnaise, presset hvidløg, sennep, karry, sherry, salt, peber og gerne finthakkede krydderurter sammen og smag til. Anret de lune kartofler på et fladt fad, dryp dressingen henover og drys med masser af løg. Server straks til grillet eller stegt fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?