0

Nye kartofler toppet med mild karrycreme og nye løg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, kog dem møre i letsaltet vand og lad dem dampe lidt af – de skal ikke være glohede. Trim løgene og snit dem i tynde skiver (toppen med). Rør ymer, mayonnaise, presset hvidløg, sennep, karry, sherry, salt, peber og gerne finthakkede krydderurter sammen og smag til. Anret de lune kartofler på et fladt fad, dryp dressingen henover og drys med masser af løg. Server straks til grillet eller stegt fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær