0
Okonomiyaki med bacon, forårsløg og hoisinsauce

Okonomiyaki med bacon, forårsløg og hoisinsauce

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

spidskålgulerodforårsløg
1 min.
Hak grøntsagerne

Snit kålen og forårsløget i tynde strimler (gem den grønne del til anretning), og riv guleroden på den grove side af et rivejern.

ægbagepulverhvedemel
10 min.
Rør dejen

Bland æggene med følgende pr. person: 1/2 tsk. salt, 1/4 tsk. bagepulver og 35 g hvedemel i et højt glas, og blend det med en stavblender til en dej.

 

bacon i tern
15 min.
Steg okonomiyakien

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Vend æggemassen godt sammen med grøntsager og bacon.

Steg store skefulde af massen i 1 spsk. olie pr. person, og flad den ud som en rösti. 

Steg i ca. 3 min. på hver side, indtil de har fået godt med farve og er blevet gennemvarme.

yoghurt naturel 0,5%
25 min.
Krydr yoghurten

Hæld yoghurten i en skål sammen med revet hvidløg, og smag til med salt og peber.

hoisinsauce
30 min.
Anretning

Servér okonomiyaki, og top med forårsløg, yoghurt og hoisinsaucen.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
558 kcal
Fedt:
30,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,3 g
Kulhydrat:
43,3 g
heraf sukkerarter:
12,4 g
Kostfibre:
6,2 g
Protein:
24,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?