Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Snit kålen og forårsløget i tynde strimler (gem den grønne del til anretning), og riv guleroden på den grove side af et rivejern.
Bland æggene med følgende pr. person: 1/2 tsk. salt, 1/4 tsk. bagepulver og 35 g hvedemel i et højt glas, og blend det med en stavblender til en dej.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Vend æggemassen godt sammen med grøntsager og bacon.
Steg store skefulde af massen i 1 spsk. olie pr. person, og flad den ud som en rösti.
Steg i ca. 3 min. på hver side, indtil de har fået godt med farve og er blevet gennemvarme.
Hæld yoghurten i en skål sammen med revet hvidløg, og smag til med salt og peber.
Servér okonomiyaki, og top med forårsløg, yoghurt og hoisinsaucen.
Kundekommentarer ()