Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.
Pil løget og hvidløget, og skyl svampene.
Hak løget og hvidløget fint, og skær svampene i kvarte.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Skær kødet ud i grove tern (gem fonden fra kødposen), og steg det i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min på hver side. Tilsæt kormaen, de hakkede løg, hvidløget og svampene, og steg i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt tomatpureen, fonden fra kødposen og kokosmælken, og lad retten simre i 10 min. Smages til med salt.
Servér linserne med kødretten.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kommentarer og forslag til opskriften