0
Mør okse i kormacurry
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
røde linsersalt
1 min.
Linserne

Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.

løghvidløgmarkchampignons
3 min.
Grøntsagerne

Pil løget og hvidløget, og skyl svampene.

Hak løget og hvidløget fint, og skær svampene i kvarte.

sous vide oksekødolivenolie, ekstra jomfrukorma karrypastaløghvidløgmarkchampignonstomatpurékokosmælksalt
10 min.
Kødet og Kormacurryen

Varm en pande op ved middelhøj varme. Skær kødet ud i grove tern (gem fonden fra kødposen), og steg det i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min på hver side. Tilsæt kormaen, de hakkede løg, hvidløget og svampene, og steg i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt tomatpureen, fonden fra kødposen og kokosmælken, og lad retten simre i 10 min. Smages til med salt.

25 min.
Anretning

Servér linserne med kødretten.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
584 kcal
Fedt:
33 g
heraf mættede fedtsyrer:
17,9 g
Kulhydrat:
45,9 g
heraf sukkerarter:
12 g
Kostfibre:
6,7 g
Protein:
25,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?