Bøffer: Krydr bøfferne på begge sider med halvdelen af rubben og lidt salt. Gnid det godt ind i kødet og lad dem gerne trække i 5-10 min.!! Kom lidt neutral olie på en varm pande (gerne en støbejernspande eller en grillpande) og steg bøfferne. Lad dem få en god karamellisering før du vender dem og steger dem på den anden side. Pil hvidløgene og hak dem fint. Del dem i 2 portioner. Idet du vender, tilsætter du halvdelen af hvidløgene til panden sammen med en lille klat frisk smør og lader det bruse op. Tag bøfferne af panden, når de er færdige (afhængig af hvordan du foretrækker dem) og lad dem trække tildækket i et par min.
Fritter: Skræl de søde kartofler og skær dem ud til grove fritter. Læg dem i en stor skål og hæld spilkogende vand over dem til de er helt dækket. Lad dem trække i 10-12 min. i vandet. Hæld vandet fra og hæld fritterne i en stor frysepose, tilsæt 2-4 spsk. neutral olie sammen med resten af rubben og fint salt. Ryst posen grundigt så olie og krydderier dækker fritterne. Læg dem på en eller 2 bageplader med bagepapir på og sørg for at de kun ligger i ét lag! Bag dem gyldne i en 200 grader varm ovn (varmluft) i ca. 20 min. Vend dem evt. et par gange undervejs.
Broccoli/avokadosalat: Del broccolien i små buketter og blancher dem i letsaltet vand i 1-2 min., hæld dem i en sigte og lad dem dampe af. Mos avokadokødet med en gaffel og tilsæt resten af hvidløget. Vend det hele sammen og smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Hak persillen. Vend 2/3 af persillen i salaten og drys med resten.
South American Beef Rub indeholder: urteboullion*, sød paprika, hvidløg, spidskommen, sort peber, oregano, cayenne og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, majsstivelse, gærekstrakt, vand, sojabønner, porre, persille, selleri, gulerod, bukkehornsfrø, løvstikke, pastinak, solsikkeolie, gurkemeje.
Kundekommentarer ()