0
Oksebryst i krydret tomat med kota og linser
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne linser
1 min.
Linser

Sæt linserne over at koge i rigeligt, saltet vand. Kog til de er møre i ca. 15 min.

græsk linsesuppe krydderiflåede og hakkede tomatersousvide tilberedt oksebryst i tern
3 min.
Oksebryst

Kom kød, hakkede tomater og krydderiblanding op i en lille gryde, og lad det simre under låg i 10 min. 

FennikelKota-ostappelsin
10 min.
Grønt

Skræl appelsinen, og skyl fennikelen. Skær appelsinen i skiver, og derefter i mindre stykker.

Snit fennikelen så tyndt som overhovedet muligt med en skarp kniv.

Vend fennikel, appelsin og stykker af ost sammen i en skål.

20 min.
Anretning

Anret linserne i en dyb tallerken med kød og tomatsauce ovenpå.

Kom fennikelsalaten på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Linsesuppekrydderi indeholder:

60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?