0
Oksebryst i krydret tomat med kota og linser
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
grønne linser
1 min.
Linser

Sæt linserne over at koge i rigeligt, saltet vand. Kog til de er møre i ca. 15 min.

græsk linsesuppe krydderiflåede og hakkede tomatersousvide tilberedt oksebryst i tern
3 min.
Oksebryst

Kom kød, hakkede tomater og krydderiblanding op i en lille gryde, og lad det simre under låg i 10 min. 

FennikelKota-ostappelsin
10 min.
Grønt

Skræl appelsinen, og skyl fennikelen. Skær appelsinen i skiver, og derefter i mindre stykker.

Snit fennikelen så tyndt som overhovedet muligt med en skarp kniv.

Vend fennikel, appelsin og stykker af ost sammen i en skål.

20 min.
Anretning

Anret linserne i en dyb tallerken med kød og tomatsauce ovenpå.

Kom fennikelsalaten på siden.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Linsesuppekrydderi indeholder:

60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.