Sæt linserne over at koge i rigeligt, saltet vand. Kog til de er møre i ca. 15 min.
Kom kød, hakkede tomater og krydderiblanding op i en lille gryde, og lad det simre under låg i 10 min.
Skræl appelsinen, og skyl fennikelen. Skær appelsinen i skiver, og derefter i mindre stykker.
Snit fennikelen så tyndt som overhovedet muligt med en skarp kniv.
Vend fennikel, appelsin og stykker af ost sammen i en skål.
Anret linserne i en dyb tallerken med kød og tomatsauce ovenpå.
Kom fennikelsalaten på siden.
Velbekomme!
Linsesuppekrydderi indeholder:
60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.
Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.
Kundekommentarer ()