0
Oksehakkebøf i sennepssauce med linser, majroe og persille

Oksehakkebøf i sennepssauce med linser, majroe og persille

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

grønne linser
1 min.
Kog linserne

Kom linserne i en gryde med vand, så det dækker, og et skud salt. Kog i ca. 15 min., til de er møre.

hakket oksekødbechamelsovsdijon sennepløg
3 min.
Steg bøfferne

Form én hakkebøf af kødet pr. kuvert. Snit løget i tynde strimler.

Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg bøffen på panden i 3-4 min. på hver side, så den tager godt med farve. Tag bøffen af panden, og tilsæt løgene. Lad dem stege i 2-3 min., kom så sennep og sovs op i panden, og giv det et opkog. Kom bøfferne tilbage i panden og hold dem lune i sovsen.

majroerbredbladet persille
15 min.
Skær majroer

Skræl majroerne med en kartoffelskræller, og skær dem derefter i små tern med en kniv. Pluk persillen ud i blade. Vend majroer og persille sammen med et par dråber olivenolie.

20 min.
Anretning

Anret drænede linser på en tallerken med bøf, sovs og salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?