Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom linserne i en gryde med vand, så det dækker, og et skud salt. Kog i ca. 15 min., til de er møre.
Form én hakkebøf af kødet pr. kuvert. Snit løget i tynde strimler.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg bøffen på panden i 3-4 min. på hver side, så den tager godt med farve. Tag bøffen af panden, og tilsæt løgene. Lad dem stege i 2-3 min., kom så sennep og sovs op i panden, og giv det et opkog. Kom bøfferne tilbage i panden og hold dem lune i sovsen.
Skræl majroerne med en kartoffelskræller, og skær dem derefter i små tern med en kniv. Pluk persillen ud i blade. Vend majroer og persille sammen med et par dråber olivenolie.
Anret drænede linser på en tallerken med bøf, sovs og salat til.
Kundekommentarer ()